Dinsdag 18 december 2018
Kerstzwemmen
Zondag 13 januari 2019
Nieuwjaarsduik
Verder...
In overleg
Opfrisduik
April - juni 2019
Driftduiken
Verder...

egs.jpg6 november 2007, een geschikte regenachtige dag om in de bar van het zwembad een verhaaltje over de Delphinus Paasduik 2007 te schrijven. Na vaak uitstellen hebben we (Paul en Paul) besloten om toch maar eens te beginnen.

Tja, wanneer was die duik ook alweer? Vast ergens in april. Oh ja, het was een uitzonderlijk mooie dag voor april. De opkomst was misschien daarom wel zo hoog. De duik vond plaats in de Put van Heel.

We kregen van de evenementencommissie ook nog een opdracht mee. Het doel van deze opdracht was het zoeken van zoveel mogelijk eieren met zoveel mogelijk punten erop. Het duurde even voordat we het eerste ei gevonden hadden, maar snel stroomde de hoge punten binnen. We wisten zeker (!!) dat we de eerste prijs zouden gaan binnenhalen, zeker toen we het ei met het vraagteken gevonden hadden!

Helaas hebben we verder geen leven onder water gezien, ondanks het goede zicht. Na de duik stond de evenementen commissie klaar met versnaperingen die er goed ingingen. Ondertussen was de jury de punten aan het tellen en daarop volgend kwam de uitslag:
1e prijs: Carl & Anton
2e prijs: Paul & Paul
3e prijs: Wilco & Rob

Tot onze schrik bleek dat het vraagteken geen prijs oplevert maar een verplichting om een stukje over deze dag te schrijven voor het eerst volgende clubblad. We zijn dus nog op tijd! Bedankt evenementen commissie voor wederom een geslaagd uitje.

Paul en Paul