Afdrukken

 

Harry van der KruisDit is de tweede in een reeks artikelen waarin een nieuw lid zichzelf voorstelt aan de club. Deze keer stelt Harrie van Der Kruis zich voor aan de club, als nieuw lid van de lichting 2010-2011.

Hallo beste mensen. Alexander heeft me gevraagd om me als nieuw lid voor te stellen aan de club (en nu dan ook mijn club) en dat wil ik graag doen.

Mijn naam is Harrie van der Kruis. Ik woon in Eindhoven, ben 51 jaar en ben carrosseriebouwer van beroep.

Ik wist van duiken niets tot mijn lieve buurvrouw Gerrie me er met veel passie over vertelde en zij me in het voorjaar uitnodigde voor een introductieduik in het zwembad. En ja, ik moet zeggen dat ik het heel leuk en spannend vond. De interesse was geboren. Na de daarop volgende evenementen van Delphinus, die ik weliswaar vanaf de kant mocht meemaken, en natuurlijk na een klein beetje druk van Gerrie, heb ik besloten om ook met de onderwaterwereld kennis te willen maken. Wat een bakkie koffie met je buurtje allemaal te weeg kan brengen. Buiten zijn in de natuur vind ik al heerlijk en daar past deze, voor mij nieuwe, wereld bij. Ja, verdere uitleg hoe ik bij Delphinus terecht ben gekomen, waar ik me inmiddels lekker thuis voel, is niet nodig toch? Dat snappen jullie zelf wel. Een heel aktieve club met leuke mensen, waarvan ik er inmiddels heel wat ken. Met leden die zo graag hun hobby met me willen delen dat ik daarom ook maar begonnen ben aan de opleiding voor 1-ster. Dus het begin is gemaakt en de interesse groeit.

Mijn andere hobbies ziijn motorrijden en alles wat met motoren te maken heeft. Ik heb begrepen dat ik daar zeker niet de enige in ben bij Delphinus. En verder vind ik het heerlijk om te wandelen; een klein stukje, maar ook lange afstanden. Zeker in de wintermaanden waneer je wat minder vanaf de motor kunt genieten van het buiten zijn. Zo, nu weten jullie wat meer over dit nieuwe lid die op zijn tijd ook wel een lekker pilsje lust. Dus proost op Dephinus!