Afdrukken

Zondag de laatste dag van de grote vakantie voor vele onder ons. Een nieuw evenement geintroduceert door Delphinus. Duiken op AquaBest met picknick en introbuitenduiken voor kinderen die er zin in hebben.

Wat een fantastische dag. Het weer zit dan ook wel heel erg mee. Mooie zon en een lucht zonder wolken. Vandaag is het 25 graden geworden.

De opkomst is zeer goed. Er zijn veel duikers met hun gezin naar AquaBest gekomen. Een leuk plekje op het gras bij het zand en water is de picknickplaats geworden. Het ruikt al meteen naar zonnebrand om de allerkleinste onder ons goed te beschermen.
De kinderen willen meteen het water in. Of het water nog koud is of niet, is hier niet aan af te leiden.

De duikers die eerst een leuke duik willen maken met elkaar kleden zich op hun gemak om. Zij melden zich bij Hanneke die deze dag duikleider is. Ze heeft flink wat buddyparen het water in gestuurd.

Later op de dag kunnen de kinderen die willen een duikje wagen. Hieruit blijkt dat we over een paar jaar wel weer een grotere groep nieuwe Delphinusleden kunnen krijgen. Zij zijn allemaal heel enthousiast. Alle kinderen hebben tijdens het duiken visjes gezien.
Er zijn zelfs kinderen die deze dag 2 duiken hebben gemaakt. Hoezo besmet met het duikvirus.

Er is van alles van thuis meegenomen. Speelgoed, schepjes en emmertjes, visnetjes, zwembanden en zelfs een roeiboot. Dus niemand heeft zich hoeven vervelen. Lekker spelen en picknicken met elkaar. Iedereen vindt het fantastisch en geniet van deze dag.
Nog een lekker ijsje voor iedereen van de evenementencommissie gaat er ook wel in.
Bij thuiskomst niet vergeten na het zonnetje te gebruiken want vele onder ons zijn deze dag flink verkleurt.

Dit is een evenement die volgend jaar waarschijnlijk weer op de evenementenkalender komt. Dus hou dit allen in de gaten want door de grote opkomst is dit natuurlijk een nog leuker evenement geworden.

De evenementencommissie
Gerrie Jansen