Afdrukken

Wat was het weer een gezellige avond bij de familie Traa in Spoordonk. Deze keer was het thema "Italiaans". Lekkere gerechten en drank deze avond verzorgd door een aantal lieve Delphinusleden. Allemaal heel erg bedankt. Zonder de inzet van jullie was het niet gelukt.

Om half 7 zijn de eerste leden al lekker op tijd. Zij zien meteen het vuur van Wim branden om lekker te barbequen. Binnen wordt een groot buffet voorbereid met allerlei pasta's, salades en pizza's. Dit evenement heeft altijd een groot aantal deelnemers. Er zijn 46 bezoekers gekomen. Super dat jullie in zo'n grote getalen zijn komen. Dit maakt het voor de evenementencommissie ook leuk een evenementen te organiseren.

Een speciaal welkom is er voor Frans Lobbe en zijn vrouw. Hij heeft met behulp van een Powerpoint presentatie een en ander uitgelegd over het begeleiden van mensen met een beperking bij het duiken. Hij begeleidt met zijn vereniging Red Lobster Divers al jaren deze mensen. Frans is uitgenodigd omdat Delphinus op 19 april een lustrumactiviteit heeft waarbij we deze mensen een duikclinic willen aanbieden. De uitleg is goed en de inschrijvingen van begeleiders zijn hartverwarmend. Al 15 personen komen deze middag in naam van Delphinus. Heb jij ook zin om te komen en heb je je nog niet opgegeven dan kan dit alsnog bij Alexander Noels.
Dinsdag 15 april is tijdens de zwembadles nog een extra briefing hierover, wederom verzorgt door Frans. Door middel van een reclamecampagne gaan we de doelgroep benaderen voor inschrijvingen. De deelname is gratis.

De Italiaanse avond heeft een gezellige voortgang waarbij lekker gegeten, gedronken en gekletst wordt. Een goed evenement om gezellig samen te zijn. Een uitzonderlijk gemeende super dankjewel voor Ans, Wim en Willeke Traa dat we weer jullie prachtige ruimte en keuken hebben mogen gebruiken. Dat de whisky je mag smaken.

Gerrie Jansen