Afdrukken

Alle leden die er waren bedankt voor jullie geweldige inzet, creativiteit en sportieve aanwezigheid gedurende de gehele dag. Het was voor ons als lustrumcommissie heel fijn om te horen en te zien dat mensen zo enthousiast waren en heel actief mee deden.

Het begon al met de autospeurtocht, die geen race moest worden maar een zoektocht. Jullie waren zo goed in kaartlezen dat we voor liepen op schema. Grationeel_diervoer.jpgeweldig! De antwoorden op de vragen hadden een hoog creativiteitsgehalte. Maar er waren ook leden die hulplijnen inschakelden, zoals familie bellen, googelen, bij boeren aanbellen, etc.. Leuk om te horen.

En dan het antwoord op de vraag die niemand goed had (welk rationeel diervoer?), zie de bijgaande foto als bewijs. Iedereen is er langs gereden maar niemand heeft het antwoord gevonden. Je moest even zoeken en het was zeker niet moeilijk, je moest alleen even omhoog kijken op de deur van het gebouw.

De teamfoto's zijn superleuk.

Jullie inzet bij het waterskien was geweldig. Helaas gaat dat gepaard met spierpijn. Maar we blijven wel duiken en niet op dinsdagavond aan de kabelbaan op Aquabest he!?

Mensen bedankt en tot de volgende activiteit in november,
Alexander, Monique, Gerrie, Jerry en Jeanne