Afdrukken

Gerrit-Jan van RijsewijkIn een ver verleden had Delphinus een clubblad van papier en beschikte het over een heuse redactie. Dit clubblad werd zo'n 6 keer per jaar naar alle leden gestuurd. Ieder duikseizoen was het gebruikelijk dat nieuwe leden geinterviewd werden. Dit interview, met foto's uiteraard, werd dan in het clubblad geplaats zodat alle leden direct konden zien wie er nieuw binnen de club waren.
We vonden het een goed idee om dit gebruik in ere te herstellen op de website. Dit is het eerste artikel in een reeks waarin een nieuw lid zichzelf voorstelt aan de club. De eer is aan Gerrit-Jan van Rijsewijk om zich als eerste voor te stellen.

Mijn naam is Gerrit-Jan van Rijsewijk en ben 51 jaar. Eindhovenaar van geboorte en woon hier nog steeds met vrouw en twee dochters. Ik werk als zelfstandig ondernemer onder de naam PoolPro en verzorg de reiniging en onderhoud van privé zwembaden.

In een ver verleden heb ik in Italië waar ik toen werkte veel gesnorkeld. Het is om diverse redenen er nooit van gekomen om hiermee verder te gaan. Nu wil ik voor mijn bedrijf ook onder water reparaties gaan uitvoeren. Dus een mooie gelegenheid om werk en hobby te combineren Via een klant die duikt bij Delphinus ben ik bij deze vereniging terecht gekomen.

Mijn andere grote hobby is muziek. Ik speel tenorsaxofoon bij een Big Band / Showorkest.
Voor dit orkest verzorg ik ook de P.R., boekingen en organiseer de optredens (www.dubbelsikx.nl).

Ik hoop de komende maanden voldoende kennis en ervaring op te doen, om komend zwemseizoen verantwoord en veilig onder water te kunnen werken.