Afdrukken

Tweede paasdag, 10 uur 's morgens... Ergens in het mooie Waalre aan de rand van de thuisplas van Neptunus zelf. Het was prachtig weer (de warmste Pasen ooit) en al snel was een behoorlijke opkomst van de totale leden van Delphinus aanwezig.Voordat deze leden aanwezig waren hadden twee buddyparen eieren verstopt om gevonden te worden. De bedoeling was dat Davy en Marcel en Roy en Monique dit zouden gaan doen. Na een paar minuten kwam Davy echter boven met de melding dat hij Roy kwijt was. Even later kwam Monique met dezelfde melding boven. Verderop waren twee bellensporente zien dus ging Gerrie er vanuit dat Roy en Marcel samen waren vertrokken. Samen met Monique vertrok Davy weer om toch de eieren te verstoppen.

Ondertussen waren de leden en (dit jaar erg veel) nieuwe leden aangekomen. De opdracht van de duikleidster om ons om te kleden kwamen al snel (nou ja... Snel...) stond iedereen aan de waterkant. Welzonder set want er zou wel eens hoog bezoek kunnen komen. De heren in de droogpakken ontdekten al snel dat het toch wel erg warm was en konden gelukkig verkoeling in het frisse water vinden.

Na wat geklooi en pogingen tot een foto met zijn allen kwam uit de verte de boot van Neptunus opdoemen met zijn nimfen. Alle nieuwe leden werden gedoopt waarbij een aantal zich erg groot wisten te houden ondanks het koude water. Tegen alle verwachtingen in werden ook Mark,Claudia en Marco eens gedoopt. Ze konden niet blijven weglopen voor deze verantwoordelijkheid en hebben ondervonden dat er nooit iets vergeten wordt!

Na de doop konden 9 buddyparen onder water eieren gaan zoeken en werder door de kinderen boven water gezocht. Het zicht was erg goed: meerdan eens konden we een paar meter ver kijken. Een klein stofwolkje hier en daar mocht de pret niet drukken.

Na de duik kwam ondergetekende schuin hangend van de eieren in zijn rechter pocket boven en konden we ons verheugen op een heerlijke brunch en de lang verwachte prijsuitreiking. Na een lekker hapje en drankje kon er weer voldaan richting huis worden gegaan om de modder van de spullen af te spoelen.

Evenementencommissie bedankt voor deze leuke dag en een hartelijk welkom aan alle nieuwe leden!

Leo Schelvis

phoca_thumb_l_DSC00370

phoca_thumb_l_DSC00413