Afdrukken

Het grote en grootse lustrumfeest is achter de rug. Wat een feest en wat een gezelligheid.
Nog één lustrumevenement te gaan.

Lustrumafsluiting: clubfoto en receptie
Wat is er nou leuker dan een foto met ALLE leden in het zwembad ter ere van het 40-jarig lustrum?
En dan als afsluiting van het lustrumjaar een receptie (enkel voor leden)?
Nou, laat je dan zien op dinsdag 19 november, om 21:00 uur in het zwembad, bij voorkeur met je Delphinus polo aan. En na de training in café Swimmers wat eten en drinken. 

Bestuur
In mijn vorige bijdrage “van de voorzitter” meldde ik dat ik op de komende ALV zal aftreden. Zoals gebruikelijk komen dan al snel de vragen over wie de opvolger wordt. Het leuke is dat de voorzitter niet gekozen wordt door de ALV, maar door het bestuur. Het is dus niet aan mij om mijn opvolger te kiezen of te melden wie dat wordt.
Wel kan ik melden dat zich een kandidaat gemeld heeft voor het bestuur; het is Paul de Jong. Paul is een “jonge gast” die heeft bewezen over een groot doorzettingsvermogen te beschikken. Kortom een aanwinst voor het bestuur. Als Paul straks wordt gekozen in het bestuur, wordt dat bestuur in een klap 20 jaar jonger.

Proefduiken en nieuwe leden
De proefduiken, met de gemeente Eindhoven en de Delphinus proefduik, waren een daverend succes.
De opkomst van zowel proefduikers als begeleiders was enorm. Evenals de reacties.
Tevens zijn er al 7 nieuwe leden dit seizoen; Ron Dirks, Joost Verbakel, Chris van de Goorberg, Jeroen van de Pasch, Carla van Loon, Dennis van de Kerkhof en Pilar Mestrom. Van harte welkom bij de club en veel duikplezier. Het kan zijn dat ik jullie interview voor een artikel op de website. Je bent gewaarschuwd.

Loterij
Wie heeft er niet ooit een prijs gewonnen op de loterij om die vervolgens nooit te gebruiken? Ik heb er zelf een aantal. Zo heb ik onder andere een boek over "duiken op de Malediven" en "Flora en fauna van Zeeland", een paar duiksokken, een OW-camera met huis en een bevestigingshaak voor aan het stabjack.
Dit jaar is het budget van de loterij iets lager dan normaal vanwege de lustrumactiviteiten, omdat het lustrum een aanzienlijk deel van het budget "opvreet". Vandaar dat het misschien wel een aardig idee is om wat extra prijzen te geven aan de loterij.
Dus heb je nieuwe/ongebruikte duikmaterialen (of andere mooie prijzen) waar je eigenlijk niets mee doet en wil je die afstaan aan de loterij, laat het mij dan weten.

Gulle gift
Dankzij Jeanne en Jerry is Delphinus in het bezit van een aanhanger. Hartstikke bedankt!
De aanhanger wordt binnenkort in de garage gestald. Wil je de aanhanger gebruiken, stuur dan een email aan het bestuur. Een procedure voor het gebruik van de aanhanger volgt spoedig.

Onderwatersport magazine
Let goed op de komende uitgave van het "Onderwatersport" magazine!

"Times they are a changing",
Alexander