Dinsdag 19 maart 2019
Algemene Ledenvergadering
Zaterdag 23 maart 2019
Kegelen
Verder...
In overleg
Opfrisduik
April - juni 2019
Driftduiken
Verder...

Het is alweer een paar jaar geleden dat de decompressiemodule is gegeven. Tijd om dit weer eens te doen! Ook met het oog op de nitrox basis opleiding die recentelijk is gegeven is het een wezenlijke aanvulling. Als je nitrox gevorderd wil gaan doen moet namelijk de decompressie module hebben gedaan.

Na het doorlopen van de module ben je in staat om zelfstandig een decompressieduik te plannen en uit te voeren. Om de module te mogen volgen moet je minimaal drie sters/drie sters in opleiding zijn.

Gezien de complexiteit van de module is het vooraf moeilijk te bepalen hoeveel theorielessen er nodig zullen zijn. Vermoedelijk zal het er als volgt uit zien:

- Theorieavond 1: decompressie duiken algemeen + duikplanning + intro in NOB-tabellen
- Theorieavond 2: rekenen met tabellen
- Theorieavond 3 : rekenen met tabellen
- Praktijkdag 1: een nultijd duik + een decoduik (tabellen)
- Praktijkdag 1: een nultijd duik + een decoduik (tabellen + computer)

De module bevat behoorlijk wat rekenwerk. Om iedereen de gelegenheid te geven om zich goed voor te bereiden zal de volgorde van het boek worden aangehouden.

Behalve het boek + brevetregistratiekaart kost deze module niets. Als je je voor 07 juni aanmeldt, zal ik het boek voor je bestellen. De kosten zijn dan ? 25,-. Dit kun je overmaken op rabo 1557.24.614 t.n.v. T. van Genugten te Valkenswaard.

De theorieavonden zullen zijn op:
Dinsdag 30 juni 19.30 uur locatie Rijschool Jan Heezen Kerkhoflaan 1b, Aalst/Waalre
 Dinsdag 07 juli 19.30 uur locatie Rijschool Jan Heezen Kerkhoflaan 1b, Aalst/Waalre
Dinsdag 14 juli 19.30 uur locatie Rijschool Jan Heezen Kerkhoflaan 1b, Aalst/Waalre
Praktijkdagen: datum/tijd/locatie in overleg plannen

Inschrijven
De organisator van de decompressiemodule is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgeven kan HIER.