In overleg
Opfrisduik
Start februari 2019
1*-duikopleiding (Open Water...
Verder...

Opleidingen / duiken

Duikvereniging Delphinus is een gezelligheidsvereniging waar je kunt (leren) duiken. Wij bieden (nieuwe) leden NOB (CMAS) opleidingen tot een-, twee-, drie- en viersters duiker. Elke opleiding is inclusief alle specialties die bij het brevet behoren en de examens.
 
Het verzorgen van opleidingen in belangrijk. Dit is het uitgangspunt bij een actieve vereniging. Ieder jaar wordt zowel de een-, twee- als driesters opleiding gegeven. Zowel bestaande leden als nieuwe leden kunnen deelnemen. Meer informatie over opleiding vindt u in het menu Duikopleiding.
 
Naast de ster opleidingen, worden er ieder jaar minimaal twee specialisaties georganiseerd. Denk hierbij aan Nitrox-duiken, Driftduiken, IJsduiken, Onderwaternavigatie etc..
 
Gedurende het gehele jaar wordt gedoken en getraind, zowel in het binnen- als in het buitenwater. In de zomermaanden (mei-september) traint Delphinus in het Gat van Waalre, in de wintermaanden (oktober-april) in het 5 meter diepe 25-meter bad van de Tongelreep.
  
Delphinus beschikt over een aantal volledige duiksets die ter beschikking staan van de opleidingen. Leden kunnen deze duiksets tegen een geringe vergoeding huren van de vereniging.
 
In het zwembad staan ook een aantal duiksets die tijdens de binnenwatertrainingen gebruikt kunnen worden.