Duikopleiding - IJsduiken

 Afdrukken 
Evenement
Wanneer: Di 27 feb en zo 4 maart
Titel: IJsduiken
Plaats: nader te bepalen
Organisator: Dion en Teun
 
Beschrijving

Op basis van de weervoorspelling voor de komende twee weken (vandaag is het 21 februari) is de kans aanwezig dat er in het weekend van 3 maart ijs ligt. Tijd om de voorbereidingen voor het ijsduiken te gaan treffen!

 

Theorie dinsdag 27 februari 19.30 - 21.00 uur

Deze avond is verplicht voor iedereen die:

- Nu gaat starten met de module ijsduiken

- In voorgaande jaren gestart is maar de module niet heeft afgerond Reeds gebrevetteerde duikers zijn deze avond ook welkom.

 

Praktijk zwembad dinsdag 27 februari 21.00 – 22.30 uur

Oefenen met lijnsignalen

 

Praktijk buitenwater zondag 4 maart (?)

Als de vorst doorgaat, gaan we op zondag 4 maart de ijsduik maken. Tijdens de theorie avond zullen we de exacte planning met elkaar afstemmen.

 

Belangrijk: Van de cursisten die de specialisatie volgen verwachten we een actieve inspanning in de organisatie. Denk hierbij aan materiaal om de bijt te maken, afzetlint, ladder, aanwezigheid oppervlakte coördinator, zuurstofkoffer, koek en zopie etc. etc.. Hier zullen we tijdens de theorie avond bij stel staan.

Als je wil deelnemen, graag onderstaand aanmelden. Voor de organisatie is het belangrijk om te weten waar je staat in de opleidingen. Bij het aanmelden dus graag je "status brevet" vermelden door copy-paste van een van de onderstaande mogelijkheden:

- Ik heb mijn ijsduik brevet

- Begonnen met specialty maar brevet nog niet gehaald

- Ik wil nu starten met de specialty

 

Tevens kun je aangeven of je wil dat we een boek voor je bestellen incl. brevet card. Gezien de korte termijn zullen we eerst een digitaal boek verstrekken.

 
Ingeschreven gebruikers
Naam
Frank Valkenaars
Henri Vroomen
Jordi Kleinloog
Kim van den Berg
Suzanne Versteegde
Tijs Versteegde
 
Het is te laat om nog in te schrijven.
 
Toevoegen aan agenda